MILK SHAKE

Milk Shake – este un brand de produse profesionale pentru ingrijirea parului care pune accent pe ingrediente naturale pentru a-i oferi parului vopsit o versiune cat mai apropiata de cea a parului natural.

Milk Shake face parte din grupul Z.One.Concept fondat in1999 in Italia, producator recunoscut in intreaga Europa de catre expertii din industrie, fiind recunoscut drept cel mai inovativ brand de produse profesionale pentru ingrijirea parului din ultimii ani.

Forumula tuturor cosmeticelor din gama are la baza un mix de ingrediente profesionale si naturale extrase din lapte, extracte din fructe si aminoacizi naturali. Acestea ajuta la hidratarea, regenerarea și întărirea firului de păr.

Cosmeticele Milk Shake sunt fabricate in Italia si au devenit in mai putin de 10 ani unul din cele mai apreciate branduri de produse pentru ingrijirea parului. Produsele Milk Shake profita la maximum de beneficiile naturii si ofera solutii dedicate pentru toate tipurile de par, inclusiv a parului blond.

Milk Shake oferă îngrijire profesională prin produsele clasice, sampon si balsam, iar pentru a indeplini si nevoile speciale ale parului, pune la dispozitie produse specifice precum:

  • tratament puternic hidratant pentru toate tipurile de par - Milk Shake Integrity Intesive
  • mască pe bază de iaurt activ
  • masca pentru par uscat sau deteriorate - Milk Shake Active Milk Mask cu proteina naturala din lapte
  • balsam - spuma nutritivă protectoare - Milk Shake Whipped Cream.

Cel mai popular sampon din gama este Silver Shine, un sampon nuantator care taie tonurile de galben al parului vopsit blond sau balayage.

Pentru parul deteriorat in urma vopsirii, Milk Shake a creat samponul Moisture Plus cu extracte naturale de papaya si acid hyaluronic.

Bucura-te si tu de produsele Milk Shake din portofoliul ARCO Center!

BRAND MILK SHAKE