pentru Termeni si Conditii – click aici

pentru Politica de utilizare Cookie-uri – click aici

S.C. ARCO CENTER S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si ARCO Center, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.arcocenter.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Accesul si/sau vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si a politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

ARCO Center isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.arcocenter.ro, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

DEFINITII

a) date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b) prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

c) stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

d) sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

e) operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

f) tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

g) destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

h) date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

i) date de tip business contact – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat apartinand unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip business contact nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

j) date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Arco Center SRL, prin intermediul platformei online arcocenter.ro, si-a luat angajamentul sa iti respecte viata privata. Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.

arcocenter.ro iti pastreaza datele in siguranta.

Ce am facut noi

Am luat toate masurile tehnice si organizationale pentru protejarea datelor:

  •   securizarea bazelor de date;
    •    permiterea stergerii conturilor personale;
    •    alinierea termenilor si conditiilor, a politicii de confidentialitate si a politicii de utilizarea a cookie-urilor la noile reglementari Europene GDPR UE 2016/679;
    •    facilitarea editarii permisiunilor utilizatorilor direct din Contul Personal de pe site;
    •    informari clare cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal.


Ce poti face tu

  •   Utilizeaza parole sigure;
    •    Pastreaza-ti dispozitivele in siguranta;
    •    Protejeaza-te impotriva email-urilor spam;
    •    Protejeaza copiii in mediul online.


Ce se intampla cu datele tale de pe
arcocenter.ro?

Atunci cand faci cumparaturi din platforma online arcocenter.ro sau te abonezi la newsletter-ul nostru, ne oferi acces limitat, la datele cu caracter personal, necesare strict pentru desfasurarea contractului comercial (adresa, nume, preunume, telefon, email, date firme).

Mai jos sunt cateva exemple de situatii in care noi folosim aceste date: 

  •   Sa iti putem procesa si livra comanda;
    •    Sa rezolvam problemele de Retur si Garantie;
    •    Sa raspundem intrebarilor legate de produse si servicii;
    •    Sa iti furnizam sugestii de produse si informatii despre promotii.

Drepturile tale

  •   Ai posibilitatea sa iti exprimi acordul, pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal, in conditiile descrise in ultima versiune a „Politicii de Confidentialitate” disponibila pe www.arcocenter.ro
  •   Te poti abona si dezabona oricand de la Newsletter-ul nostru atat din fiecare email primit prin accesarea link-ului de „Dezabonare” cat si din „Contul Personal” -> Setari Cont -> Politica de Confidentialitate
    •    Iti poti edita permisiunile de confidentialitate direct din Contul Personal
    •    Poti descarca din Contul Personal de pe arcocenter.ro, o lista in format pdf, cu toate datele personale stocate pe site-ul arcocenter.ro
    •    Poti cere stergerea tuturor datelor tale personale cu un mail la contact@arcocenter.ro

Protejam copiii

Platforma arcocenter.ro  se adreseaza in principal Persoanelor Juridice cu activitate in urmatoarele domenii: Papetarie si Birotica, Produse de curatenie, Telefoane Mobile si/sau IT, Comercializare Accesorii si Componente Telefoane Mobile si/sau IT, Produse de protocol. La crearea unui cont sau la abonarea la Newsletter, solicitam o declaratie pe propria raspundere ca Utilizatorul are varsta de minim 16 ani.


Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Compania Arco Center SRL, detinatoare a brandului arcocenter.ro  este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiti si raspunde de datele tale cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor.

SC Arco Center SRL se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online si informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online). Ne obligam sa nu transmitem datele personale catre terti si sa respectam confidentialitatea datelor. SC Arco Center SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa ta de email altor persoane, nu furnizam adresa/nr de telefon sau alte date catre terti.

In cazul optarii pentru plata on-line, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Mobilpay iar arcocenter.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

Furnizarea urmatoarelor date este necesara pentru a putea incheia un contract cu  tine si pentru desfasurarea fluxului de Comanda/Retur/Garantii: numele si prenumele, adresa de livrare, numarul de telefon, adresa de email, numele companiei (pentru persoanele juridice), forma juridica, adresa de facturare, numarul de telefon, cod fiscal (in ceea ce priveste clientii din UE: numar de inregistrare in scopuri de TVA).

Restul datelor colectate in cadrul procesului de inregistrare a clientilor sunt furnizate de tine in mod voluntar, in sectiunea Date cont sau utilizand formularele de abonare la Newsletter din site. Nu esti obligat sa ne furnizezi aceste date personale iar aceste date nu sunt o cerinta legala, contractuala sau o cerinta necesara pentru a incheia un contract. Daca nu ne furnizezi aceste date personale, acest lucru nu va avea consecinte asupra ta. Datele tale personale vor fi stocate pana la momentul retragerii consimtamantului, cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a stoca in continuare datele tale in scopul de a le prezenta autoritatilor publice, de exemplu autoritatilor fiscale. Stocarea si transferul datelor tale personale catre autoritatile publice in scopul indeplinirii unei obligatii legale se bazeaza in mod legal pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera c) GDPR.

Unde iti stocam datele?

Datele pe care le colectam de la tine sunt stocate in Spatiul Economic European (SEE) in conformitate cu legislatia in vigoare, in Google Cloud cu Data center localizat in Frankfurt. Datele cu caracter personal sunt protejate de infrastructura de securitate Google.

Cine are acces la datele tale?

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing in afara companiei Arco Center SRL. Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a-ti oferi serviciile noastre. Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus, utilizam furnizori de servicii, respectiv imputerniciti conform (Art. 28 GDPR), de exemplu furnizorii nostri de servicii pentru hosting, platforma si servicii de intretinere, furnizorii de servicii de curierat sau furnizorii nostri de servicii pentru trimiterea e-mailurilor si SMS-urilor, contactarea telefonica sau imprimarea de materiale publicitare personalizate.

Acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor. Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege.

Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor?

Vom procesa datele personale colectate prin intermediul formularului de inregistrare pe site a clientilor si, in cursul viitoarelor tranzactii comerciale, in scopul incheierii si executarii contractului de vanzare-cumparare. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDPR.

Unele dintre datele tale personale colectate prin formularele de Abonare la Newsletter vor fi procesate de noi si in scopul de a-ti oferi informatii despre campaniile de publicitate si de marketing. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera f) GDPR.

Vom urmari interesele noastre legitime pentru a te informa despre ofertele si serviciile noastre si de a extinde relatia cu clientii. In cazul in care ne-ai dat consimtamantul prealabil, vom utiliza, de asemenea, datele tale personale pentru a-ti furniza informatiile noastre prin e-mail, SMS sau telefon. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera a) GDPR.

Pentru fiecare prelucrare specifica a datelor cu caracter personal pe care le colectam de la tine, te vom informa daca furnizarea datelor cu caracter personal este impusa de reglementari sau daca este necesara pentru a incheia un contract, daca este obligatoriu sa ne furnizezi datele cu caracter personal si care sunt posibilele consecinte in cazul in care refuzi.

Care sunt drepturile tale?


Dreptul de acces:  

Ai dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre tine. (Art. 15 GDPR) Poti descarca o copie a datelor cu caracter personal pe care le prelucram, accesand Contul Personal de pe site-ul arcocenter.ro -> https://www.arcocenter.ro /contul-meu/date-personale

Dreptul la portabilitate: 

Ori de cate ori arcocenter.ro va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra sau in baza unui acord, aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra intr-un format structurat folosit in mod frecvent si prelucrabile automat catre dumneavoastra sau catre o alta parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati trimis. (Art. 20 GDPR)

Dreptul la rectificare:  

Ai dreptul sa soliciti rectificarea datelor tale cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. (Art. 16 GDPR) Daca ai un cont pe arcocenter.ro poti edita datele cu caracter personal din contul tau accesand Contul Personal din pagina -> https://www. arcocenter.ro /contul-meu

Dreptul la stergerea datelor: 

Ai dreptul sa stergi oricand orice date cu caracter personal prelucrate de arcocenter.ro (Art. 17 GDPR)

Dreptul tau de a te opune prelucrarii datelor si a marketing-ului direct: 

Ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor si marketingului direct (Art. 21 GDPR) si te poti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

  •   urmand instructiunile din fiecare e-mail de marketing;
    •    modificand Setarile contului tau de pe arcocenter.ro.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii: 

Ai dreptul sa soliciti ca arcocenter.ro sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor (Art. 18 GDPR) tale cu caracter personal in urmatoarele situatii:

  •   daca te opui prelucrarii in baza interesului legitim, arcocenter.ro va restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim.
    •    daca afirmi ca datele tale cu caracter personal sunt incorecte, arcocenter.ro trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
    •    daca prelucrarea este ilegala, poti sa te opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal si sa soliciti restrictionarea utilizarii datelor tale cu caracter personal.
    •    daca arcocenter.ro nu mai are nevoie de datele tale cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a-ti apara drepturile in instanta.

Dreptul de retragere a consimtamantului:

Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul tau. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (Art. 7 GDPR).

Cum iti poti exercita drepturile?

Acordam o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal si, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistenta pentru clienti care va gestioneaza solicitarile in legatura cu drepturile tale mentionate mai sus. Personalul nostru iti sta la dispozitie intotdeauna la adresa contact@arcocenter.ro.

Responsabilul cu protectia datelor:

Am desemnat un responsabil de protectia datelor pentru a ne asigura in permanenta ca prelucram datele cu caracter personal intr-o maniera deschisa, precisa si legala. Poti contacta responsabilul cu protectia datelor la adresa contact@arcocenter.ro, mentionand „Protectia Datelor” in subiectul mesajului.

Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere:  

Daca esti de parere ca arcocenter.ro iti prelucreaza datele cu caracter personal intr-un mod incorect, ne poti contacta la contact@arcocenter.ro. De asemenea, ai dreptul sa adresezi o plangere unei autoritati de supraveghere. (Art. 77 GDPR)

Actualizari ale Politicilor site-ului:

S-ar putea sa fie nevoie sa ne actualizam Termenii si Conditiile, Politica de Confidentialitate si Politica de utilizare a Cookie-urilor. Cea mai recenta versiune a acestora este disponibila in permanenta pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbari semnificative ale acestor politici, de exemplu scopul pentru care folosim datele tale cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile tale.

CUMPARATURILE ONLINE

Iti vom folosi datele cu caracter personal pentru a-ti gestiona achizitiile online de pe arcocenter.ro, prelucrand comenzile si retururile prin intermediul serviciilor noastre online si iti vom trimite notificari privind starea livrarii. Iti vom folosi datele cu caracter personal pentru a-ti gestiona platile. De asemenea, iti vom folosi datele pentru a trata Reclamatiile, Retururile si Garantiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a te identifica si tu vei confirma, pe proprie raspundere, ca ai varsta legala pentru efectuarea cumparaturilor. Numarul tau de telefon va fi utilizat in urmatoatele cazuri:

– pentru a-ti trimite SMS cu ID-ul comenzii si numarul de AWB, cu care iti vei putea urmari statusul comenzii pe site-ul  transportatorului la adresa: https://www.fancourier.ro/awb-tracking;

– pentru a te contactat telefonic referitor la probleme de Retururi, Garantii si Reclamatii, Achizitii la comanda sau semnalarea unor probleme legate de comanda ta.

– in cazul in care nu doresti sa mai primesti SMS-uri cu ID-urile si AWB-urile comenzilor, poti debifa aceasta optiune din Contul Personal.

Ce tipuri de date cu caracter personal prelucram la cumparaturile online?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  •   informatii de contact, cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;
    •    informatii despre plati,  istoricul platilor si retururi;
    •    informatii despre Credit Magazin;
    •    informatii despre comenzi.

Daca ai un cont arcocenter.ro, iti vom prelucra si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul cum ar fi:

  •   contul personal;
  •  istoricul comenzilor.

MARKETING DIRECT


De ce folosim datele tale cu caracter personal pentru activitatile de Marketing direct?

Folosim datele cu caracter personal pentru a-ti trimite oferte de marketing si invitatii prin e-mail. Pentru a-ti optimiza experienta cu arcocenter.ro iti vom oferi informatii relevante, recomandari de produse, mementouri despre produsele ramase in cosul tau de cumparaturi, invitatii de a lasa un review la produsele comandate, informatii despre termene de plata. Toate aceste servicii excelente se bazeaza pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ai facut click si pe informatiile pe care le-i trimis.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  •   informatii de contact, cum ar fi: adresa de e-mail, numarul de telefon adresa postala si codul postal;
    •    produse si oferte pe care ai facut click.

Daca ai un cont pe arcocenter.ro iti vom prelucra si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul si calitatea de utilizator, cum ar fi:

  •   nume;
    •    adresa;
    •    varsta;
    •    istoricul comenzilor;
    •    cum ai navigat si pe ce ai facut click pe site.

Dreptul de a-ti retrage consimtamantul:

Ai dreptul de a-ti retrage in orice moment consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cand faci acest lucru, arcocenter.ro nu iti va putea trimite alte oferte de marketing direct sau informatii pe baza consimtamantului tau.

Te poti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

  •   urmand instructiunile din fiecare mesaj de marketing;
    •    modificand setarile contului tau arcocenter.ro.

CONTUL PE arcocenter.ro

De ce folosim datele tale cu caracter personal?

Vom folosi datele cu caracter personal pentru ca tu sa iti poti crea si administra contul personal si pentru a-ti oferi o experienta personalizata si relevanta pe arcocenter.ro.

Iti vom oferi istoricul comenzilor si detaliile despre comenzile tale si iti vom permite sa iti gestionezi setarile contului (inclusiv preferintele de marketing). De asemenea, iti vom oferi modalitati simple de a corecta si actualiza informatiile, cum ar fi detaliile de contact si informatiile de plata. Mai mult, iti vom permite sa salvezi articolele in cosul de cumparaturi si iti vom permite sa evaluezi produsele pe care le-ai achizitionat de la noi.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra intotdeauna adresa de e-mail pe care ne-o trimiti cand te inregistrezi pentru un cont pe arcocenter.ro.

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca alegi sa ni le furnizezi:

  •   informatii de contact, cum ar fi: numele, adresa, numarul de telefon;
    •    setarile contului;

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca faci o achizitie:

  •   istoricul comenzilor;
    •    informatiile de livrare;
    •    istoricul platilor;

De asemenea, vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-urile tale:

  •   istoricul clickurilor;
    •    navigare si istoricul navigarii.

SERVICIUL CLIENTI


De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Iti vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona Intrebarile, Reclamatiile, Retururile si Garantiile pentru produse, precum si pentru a asigura asistenta tehnica si serviciul clienti prin e-mail, functia de chat prezenta in interfata B2B, prin telefon si prin intermediul retelelor sociale.

De asemenea, te putem contacta daca exista o problema cu comanda ta.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date:

  •   informatii de contact, cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;
    •    informatii despre plati si istoricul platilor;
    •    informatii despre credit;
    •    informatii despre comenzi;
    •    numarul de cont;
    •    ID-ul comenzii
    •    toata corespondenta relevanta.

CONCURSURI


De ce folosim datele tale cu caracter personal?

Iti vom prelucra datele atunci cand participi la concursurile noastre. Datele tale cu caracter personal vor fi utilizate atunci cand arcocenter.ro contacteaza concurentii, inainte si dupa un eveniment, pentru a identifica participantii la concurs, pentru verificarea varstei concurentilor, pentru a contacta castigatorii, pentru a livra si urmari acordarea premiilor cat si pentru informari viitoare de marketing prin abonare la Newsletter, daca acest lucru a avut consimtamantul dumneavoastra si a fost specificat in Termenii si Conditiile respectivului concurs.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  •   informatii de contact cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;
    •    informatii trimise in concurs.

DEZVOLTARE/ IMBUNATATIRE SI RECLAMA PRIN TERTI


De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Vom folosi datele pentru a evalua, dezvolta si imbunatati serviciile, produsele si sistemele noastre pentru toti clientii nostri. In acest scop nu vom analiza datele tale la nivel individual, toate prelucrarile vor fi efectuate sub forma de statistica oferita de rapoartele Google Analytics si Hotjar.

Aceasta include analize pentru a face serviciile noastre mai usor de utilizat, cum ar fi modificarea interfetei cu utilizatorul pentru a simplifica fluxul de informatii sau pentru a evidentia functiile utilizate in mod obisnuit, de catre clientii nostri pe canalele noastre digitale si pentru a imbunatati sistemele IT, in vederea maririi securitatii pentru vizitatori si clienti in general.

Analiza este utilizata si pentru dezvoltarea si imbunatatirea permanenta a fluxului logistic de marfuri, prin prognozarea achizitiilor, a stocurilor si a livrarilor, precum si a resurselor noastre din punct de vedere al sustenabilitatii, prin rationalizarea achizitionarii si a planificarii livrarilor.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca ati ales sa ni le furnizati:

  •   adresa de email.

Daca ai facut o achizitie, vom procesa urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  •   istoricul comenzilor;
    •    informatii de livrare (adrese livrare/facturare/nume/prenume/telefon/email);
    •    istoricul platilor.

Vom procesa si urmatoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-uri:

  •   istoricul click-urilor;
    •    navigare si istoricul navigarii.

INDEPLINIREA OBLIGATIILOR LEGALE


De ce folosim datele tale cu caracter personal?

Vom folosi datele tale cu caracter personal pentru a respecta obligatiile legale, hotararile judecatoresti si deciziile autoritatilor.

Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea si verificarea datelor contabile in conformitate cu reglementarile privind evidentele contabile.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom procesa urmatoarele categorii de date personale:

  •   ID de client
    •    ID comenzii
    •    numele
    •    adresa postala
    •    suma tranzactiei
    •    data tranzactiei

PREVENIREA INFRACTIONALITATII


De ce folosim datele tale cu caracter personal?

Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a gestiona prevenirea pierderilor, garantand respectarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor si Conditiilor, precum si pentru a detecta si preveni utilizarea gresita a serviciilor noastre.

De asemenea, vom folosi datele dvs. cu caracter personal din supravegherea video, din motive de securitate, pentru a putea urmari incidentele, pentru a preveni si a raporta infractiunile penale savarsite in depozitul nostru.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi folosite pentru a preveni si a investiga abuzurile asupra serviciilor noastre online, pierderile si fraudele, prin analizarea comportamentului de cumparaturi online.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom procesa urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  •   informatii de contact cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail;
    •    ID-ul de client;
    •    inregistrari video;
    •    istoricul comenzilor;
    •    informatii despre livrare;
    •    istoricul platilor.

Cine are acces la datele tale cu caracter personal?

Datele tale cu caracter personal sunt folosite de catre Mobiparts SRL numai pentru a-ti oferi serviciile mentionate mai sus, pentru operatiuni efectuate de furnizorii de servicii de transport si depozitare si de distributie in legatura cu livrarea comenzii tale. Procesarea platilor de catre furnizorii de servicii de procesare a platilor.

Retineti ca aceste companii beneficiare au o obligatie independenta de a-ti prelucra datele cu caracter personal.

Pentru a optimiza site-ul web si a livra reclame online, folosim instrumentele de analiza si marketing furnizate de Google, Facebook, Youtube si Hotjar: Tag Manager, Google Analytics, Google Adwords si Facebook Pixel. (Vezi lista completa de Cookies accesand pagina dedicata.)

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing in afara companiei Arco Center SRL.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prelucrarea datelor tale cu caracter personal este necesara pentru ca arcocenter.ro sa duca la indeplinire contractul de vanzare-cumparare catre client, prin gestionarea si livrarea comenzii si se bazeaza pe consimtamantul tau acordat la: crearea Contului pe arcocenter.ro, plasarea unei comenzi si bifarea citirii Termenilor si Conditiilor si Politicii de Confidentialitate, cat si la abonarea la Newsletter. De asemenea, dupa onorarea comenzilor, vom salva datele tale in conformitate cu reglementarile legislatiei contabile in vigoare.

Pentru cat timp iti pastram datele?

Vom pastra datele tale pentru onorarea contractului de vanzare-cumparare (Comenzi, Retururi, Garantii), marketing direct, furnizare de reclame prin terti si optimizarea website-ului, pana in momenul in care iti retragi consimtamantul.  Din acel moment, datele tale cu caracter personal vor fi sterse.

Dreptul de a-ti retrage consimtamantul

Ai dreptul sa iti inchizi contul in orice moment sau sa ceri stergerea datelor cu caracter personal printr-un mail la contact@arcocenter.ro. Daca alegi sa faci acest lucru, contul tau va inceta sa existe si vei fi considerat inactiv. In acest context, arcocenter.ro nu iti va putea oferi serviciile mentionate mai sus. Vom pastra datele tale cu caracter personal daca acest lucru este impus de legislatia in vigoare si daca exista un litigiu deschis.

Dupa inchiderea contului, datele tale vor fi sterse.

Datorita posibilelor modificari ale legislatiei, o modificare a acestor notificari privind protectia datelor poate deveni necesara. In acest caz, te vom informa despre astfel de modificări. In masura in care modificarile afecteaza o prelucrare care se bazeaza pe consimtamantul tau, iti vom solicita un nou consimtamant, daca este necesar.

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

ARCO Center poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.arcocenter.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip business contact.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

a) Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

b) Pentru a livra serviciile sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.

c) Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.

d) Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

ARCO Center oferă acces la datele cu caracter personal unor terți care îmbunătățesc experiența de livrare, comunicare și promovare: Google, FAN Curier, Posta Romana.

ARCO Center colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. ARCO Center poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

a) Pentru a imbunatati securitatea accesului.

b) Pentru a imbunatati uzabilitatea si a furniza un serviciu cat mai bun.

Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, județ) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Părerea clienților va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încăt să se asigure că acestea ajung la clienți.

In diferite sectiuni din Site se gasesc link-uri pentru a ne trimite un mesaj e-mail. Adresa dumneavoastra de e-mail este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip business contact iar ARCO Center le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

ARCO Center poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate apartinand companiei ARCO Center, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

ARCO Center nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.
Suplimentar, fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul www.arcocenter.ro implica:

a. Formularele de plata online prezentate dumneavoastra atunci cand efectuati o tranzactie eCommerce.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

a) facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;

b) livrarea acestora;

c) efectuarea platii online;

d) asigurarii securitatii tranzactiei eCommerce/platii online prin aplicarea de filtre antifrauda.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

Prin continuarea tranzactiei eCommerce va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre S.C. ARCO CENTER S.R.L.

UTILIZAREA DATELOR STATISTICE

ARCO Center poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

a) realizarea de analize/rapoarte;

b) realizarea de informari;

c) publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor oferite.

DREPTURILE UTILIZATORILOR

Drepturile utilizatorilor si modalitatea de exercitare a acestora sunt,dupa cum urmeaza:

a) aveti dreptul la informare. Operatorul este obligat sa va faca cunoscut faptul ca pot fi prelucrate date cu caracter personal;

b) aveti dreptul de acces la datele dumneavoastra;

c) aveti dreptul de interventie asupra datelor. Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

d) aveti dreptul de opozitie. Orice persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari;

e) aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;

f) aveti dreptul de a va adresa justitiei.

LEGISLATIE

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul ARCO Center.

BACK TO TOP