PRODUSE AROXOL

Produsele AROXOL la ARCO

Te scapă de insecte, cu siguranță!

În funcție de nevoia utilizatorilor, de tipul insectelor sau de suprafața tratată, Aroxol este brandul complet care oferă produse specializate ce acoperă toate segmentele pieței de insecticide:

  • produse împotriva moliilor de haine și alimente (gel, săculeți, difuzoare sau pastile parfumate)
  • produse împotriva țânțarilor (aparate electrice cu lichid sau pastile, spirale)
  • produse puternice împotriva insectelor târâtoare și împotriva insectelor zburătoare (aerosoli sau lichid).

Esența de brand Aroxol, “Eficiență contra insectelor, protecție pentru tine și familia ta”, pleacă de la nevoia consumatorilor de a avea o casă fără insecte și în același timp, o familie protejată. Cu condiția folosirii corecte, Aroxol distruge sau ține insectele la distanță, protejând în același timp sănătatea ta și a celor din jur.

Insecticid AROXOL

Aroxol este brandul cu cea mai variată gamă de produse împotriva moliilor, cum ar fi:

  • săculeţi pentru o protecţie delicată a hainelor şi a ţesăturilor
  • tablete cu Gel, atât pentru eficienţă maximă şi acţiune rapidă de eliminare a moliilor în toate stadiile de dezvoltare, cât și pentru mai mult parfum în dulapuri și sertare
  • pastile parfumate anti-molii și anti-acarieni
  • spray împotriva moliilor și acarienilor
  • hanger anti-molii.
  • https://arcocenter.ro/shop/antimolii-de-alimente-aroxol-3-buc/
Insecticide aerosoli AROXOL
nsecticide AROXOL împotriva insectelor taratoare

Eficacitatea produselor Aroxol este testată împotriva ţânţarilor comuni (Culex Quinquefasciatus), ţânţarilor tigru asiatic (Aedes Albopictus) şi ţânţarilor febrei galbene (Aedes aegypti), care pot răspândi virusul febrei Denga, Chikungunya, febrei Zika şi virusul febrei galbene.
Rezerva lichidă Aroxol trebuie utilizată împreună cu aparatul electric Aroxol dual system (dublă utilizare, atât pentru pastile, cât și pentru lichid), prevăzut cu buton de pornire/oprire, pentru o utilizare mai ușoară. Asigură protecție timp de până la 10 ore pe noapte (45 nopți).
Aroxol pastile împotriva țânțarilor pot fi folosite împreună cu Aroxol aparat electric dual system. O pastilă Aroxol este suficientă pentru o încăpere de până la 40 mp și asigură protecție până la 8 ore.
Aroxol spirale sunt ideale pentru folosirea în spațiile deschise, cum ar fi: terasele, grădinile sau chiar zonele de camping și de pescuit. Țin la distanță țânțarii și alte insecte zburătoare, prin degajarea substanțelor active în timpul arderii spiralelor.

Produse AROXOL la ARCO

BACK TO TOP

×